Bungalowtenten

Bungalowtent van Easy a TentOp Camping Bijela Uvala zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren.

Er is daardoor keuze uit verschillende soorten tenten, van een basic bungalowtent tot een luxe glamp-tent met houten vloer en echte bedden.

Kijk voor de luxe safaritenten en lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte bungalowtenten op Camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een korte beschrijving van de bungalowtenten.

Easy a tent verhuurt twee verschillende bungalowtenten met veel leefruimte. De tenten hebben drie slaapcabines en zijn geschikt voor zes personen. Er is een koelkast met vriesvak, een metalen opbergkast en er zijn stevige bedden. Je kunt kiezen uit een gewone of een luxe bungalowtent. De luxe tent staat in zijn geheel op een houten vloer en heeft een groot houten terras met veel privacy.

Suncamp verhuurt twee verschillende bungalowtenten, compleet ingericht en geschikt voor maximaal 6 personen. De tenten hebben drie slaapcabines, een met een tweepersoonsbed, en de andere twee slaapcabines hebben twee eenpersoonsbedden.

Vacanceselect verhuurt een bungalowtent van 25 m², geschikt voor max. 6 personen. Er zijn twee slaapkamers in de bungalowtent. In de woonkamer is een eethoek, en in de keuken staat een koelkast en kooktoestel. Op het terras staat een tafel met tuinmeubilair en een parasol.

Allcamps verhuurt de bungalowtenten van verschillende aanbieders: Albatross, Easy a Tent, Roan en Go4Camp.

Bij LuxCamp kun je kiezen uit drie bungalowtenten, twee van 25 m² en één van 28 m². De bungalowtenten hebben een terras met tuinmeubilair en een parasol of partytent.

Eenoudervakantie

Bij Estivant kun je een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala boeken. Je verblijft dan in een ingerichte bungalowtent. Je hebt de keuze uit twee bungalowtenten: Comfort (16 m²) of Espace (25 m²). De tenten van Estivant staan verdeeld over twee velden die aan elkaar vast zitten, met in het midden een gezellig Estivant terras.

Glamping

Zoek je een ingerichte bungalowtent met net dat beetje meer luxe? Kijk dan bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent of lodgetent met echte bedden.