Bungalowtenten

Op camping Bijela Uvala zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Er is daardoor keuze uit verschillende soorten tenten, van een basic bungalowtent, tot een luxe glamp-tent met houten vloer en echte bedden. Kijk voor de luxe safaritenten en lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte bungalowtenten op camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een korte beschrijving van de bungalowtenten.

Easy a tent verhuurt een bungalowtent van 29 m² met veel leefruimte. De tent heeft drie slaapcabines en is geschikt voor zes personen. Er is een koelkast met vriesvak en een metalen opbergkast aanwezig. Verder zijn er stevige bedden, twee klapstoelen, vier kuipstoelen en twee ligbedden.

Selectcamp verhuurt Bungalowtent Select, deze is geschikt voor 6 personen, heeft twee slaapkamers en is 25 m². Een 6e bed kan in de woonkamer worden geplaatst. Buiten staat een tafel met vier stoelen, twee strandstoelen, en een parasol.

Allcamps verhuurt de bungalowtenten van verschillende aanbieders: Albatross, Easy a Tent, Roan en Go4Camp.

Suncamp verhuurt bungalowtent Blue/Grey, deze is compleet ingericht en geschikt voor maximaal 6 personen. De tent heeft drie slaapcabines, een met een tweepersoonsbed, en de twee andere slaapcabines hebben twee eenpersoonsbedden.

Bij TUI kun je de bungalowtent van Easy a Tent boeken. De bungalowtent is ca. 28 m² en heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, en de andere twee slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden.

Eenoudervakantie

Bij Estivant kun je een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala boeken. Je verblijft dan in een ingerichte bungalowtent. Je hebt de keuze uit twee bungalowtenten: Comfort (16 m²) of Espace (25 m²). De tenten van Estivant staan verdeeld over twee velden die aan elkaar vast zitten, met in het midden een gezellig Estivant terras.

Glamping

Zoek je een ingerichte bungalowtent met net dat beetje meer luxe? Kijk dan bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent of lodgetent met echte bedden.