Bungalowtenten

Op camping Bijela Uvala zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Er is daardoor keuze uit verschillende soorten tenten, van een basic bungalowtent, tot een luxe glamp-tent met houten vloer en echte bedden. Kijk voor de luxe safaritenten en lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Onderstaande organisaties verhuren ingerichte bungalowtenten op camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een korte beschrijving van de bungalowtenten.

Suncamp verhuurt bungalowtent Blue/Grey, deze is compleet ingericht en geschikt voor maximaal 6 personen. De tent heeft drie slaapcabines, een met een tweepersoonsbed, en de twee andere slaapcabines hebben twee eenpersoonsbedden.

Bij Roan kun je kiezen uit twee bungalowtenten van 25 m². De tenten hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor max. 6 of 7 personen. Er is een ventilator en barbecue aanwezig. Buiten staat een partytent voor de bungalowtent, zodat je een overdekt terras hebt.

Selectcamp verhuurt Bungalowtent Select, deze is geschikt voor 6 personen, heeft twee slaapkamers en is 25 m². Een 6e bed kan in de woonkamer worden geplaatst. Buiten staat een tafel met vier stoelen, twee strandstoelen, en een parasol.

Allcamps verhuurt de bungalowtenten van verschillende aanbieders: Albatross, Easy a Tent, Roan en Go4Camp.

Go4Camp verhuurt twee verschillende bungalowtenten op Camping Bijela Uvala. Beide zijn 25 m², hebben drie slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen. De bedden zijn 2 meter lang, en de tenten zijn in het midden ongeveer 2,40 meter hoog.

Eenoudervakantie

Bij Estivant kun je een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala boeken. Je verblijft dan in een ingerichte bungalowtent. Je hebt de keuze uit twee bungalowtenten: Comfort (16 m²) of Espace (25 m²). De tenten van Estivant staan verdeeld over twee velden die aan elkaar vast zitten, met in het midden een gezellig Estivant terras.

Glamping

Zoek je een ingerichte bungalowtent met net dat beetje meer luxe? Kijk dan bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent of lodgetent met echte bedden.