Estivant

Eenoudervakantie

Estivant Camping Bijela UvalaBij Estivant kun je een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala boeken. Ontspannen eenoudervakanties, samen met andere ouders en kinderen. Het Estivant team organiseert leuke dingen voor de kinderen zodat jij ook even je handen vrij hebt.

Alles kan maar niks moet: als jij of je kinderen er geen zin in hebben dan kun je je eigen plan trekken.

Bungalowtenten

Estivant Camping Bijela UvalaBij Estivant kun je kiezen uit twee bungalowtenten, Comfort of Espace. Bungalowtent Comfort is 16 m², bungalowtent Espace is 25 m². In de slaapcabines staan echte bedden van 2 meter lang. De tenten zijn helemaal ingericht, zo is de keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis. De tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Als je met vijf of zes personen komt, dan zetten ze een bijzettentje bij je tent.

De meeste tenten hebben zowel schaduw als zon. En als je uit je tent loopt, dan kom je via een aantal trappen beneden bij de Adriatische Zee uit.

Estivant terras

De tenten staan verdeeld over twee velden die aan elkaar vast zitten. In het midden van de velden staat een gezellig Estivant terras. Dit is het verzamelpunt voor alle activiteiten, maar ook een gezellige plek waar je de andere ouders en kinderen kunt ontmoeten.

Overzicht Estivant

  • Bungalowtent Comfort (16 m²)
  • Bungalowtent Espace (25 m²)

Boeken

Boek een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala bij Estivant.