Selectcamp

Bungalowtent, glamptent en stacaravans

Bij Selectcamp verhuren ze vier stacaravans, een bungalowtent en een glamptent op Camping Bijela Uvala.

Bungalowtent

Bungalowtent Select van Selectcamp is 25 m² en geschikt voor max. 6 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met een 2-persoonsbed, en de andere slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden. Het 6e bed kan in de woonkamer worden geplaatst.

In de woonkamer is een eethoek, en in de keuken staat een koelkast en kooktoestel. Op het terras staat een tafel met vier stoelen, 2 strandstoelen, en een parasol. Er zijn twee geaarde Nederlandse stopcontacten aanwezig.

Glamptent

Glamptent Select is 25 m² en geschikt voor max. 6 personen. De tent staat op een houten vlonder en heeft een overdekt terras. In de keuken staat een extra grote koelkast en een kooktoestel.

Stacaravans

Selectcamp verhuurt 4 verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala. Stacaravan Comfort Select is een basic stacaravan, de andere drie zijn luxe stacaravans.

Luxe stacaravans

De Exclusive Select stacaravans zijn modern uitgevoerd, hebben een overdekte houten veranda en Nespresso koffiezet apparaat. Stacaravan ‘Exclusive Select 2 badkamers’ heeft tevens extra lange bedden van 2 meter. Stacaravan Deluxe Select is een extra brede en ruime stacaravan.

Plattegrond

Op de website van Selectcamp is een plattegrond van Camping Bijela Uvala. Op deze plattegrond kun je zien waar de bungalowtenten en stacaravans van Selectcamp zich precies op de camping bevinden.

Overzicht Selectcamp

  • Bungalowtent Select
  • Glamptent Select
  • Stacaravan Comfort Select (24 m²)
  • Stacaravan Exclusive Select (24 m²)
  • Stacaravan Deluxe Select (30 m²)
  • Stacaravan Exclusive Select 2 badkamers (32 m²)

Boeken

Boek een bungalowtent, glamptent of stacaravan bij Selectcamp