Eenoudervakantie

Estivant Camping Bijela UvalaGa je in je eentje met je kinderen naar camping Bijela Uvala? Dan kun je een bungalowtent huren bij Estivant. Je staat dan met andere eenoudergezinnen op een apart veldje.

Het Estivant team organiseert vervolgens leuke dingen voor de kinderen zodat jij ook even je handen vrij hebt. Alles kan maar niks moet: als jij of je kinderen er geen zin in hebben dan kun je je eigen plan trekken.

Bungalowtenten

Estivant Camping Bijela UvalaDe tenten van Estivant staan op twee velden die aan elkaar vast zitten. In het midden staat een gezellig Estivant terras. Dit is het verzamelpunt voor alle activiteiten, maar ook een gezellige plek waar je de andere ouders en kinderen kunt ontmoeten.

Je kunt kiezen uit twee bungalowtenten: Comfort of Espace. Bungalowtent Comfort is 16 m², en bungalowtent Espace is 25 m². In de slaapcabines staan echte bedden van 2 meter lang. De tenten zijn helemaal ingericht, en geschikt voor 4 personen. Als je met vijf of zes personen komt, dan krijg je een bijzet-tentje bij je tent.

Overzicht Estivant

  • Bungalowtent Comfort (16 m²)
  • Bungalowtent Espace (25 m²)

Boeken

Boek een eenoudervakantie op Camping Bijela Uvala bij Estivant.