Stacaravans

Er is veel keuze als je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping Bijela Uvala. Van een basic stacaravan tot mooie luxe lounge stacaravans. Hieronder vind je een overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren. Er is veel keuze, dus kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken. Ben je op zoek naar een luxe stacaravan? Kijk dan bij het overzicht van de luxe stacaravans.

Stacaravan boeken

Onderstaande organisaties verhuren stacaravans op camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een korte beschrijving van het stacaravan aanbod.

Bij Roan kun je kiezen uit 7 verschillende stacaravans, waarvan er 2 nieuw geplaatst zijn in 2018. Alle stacaravans hebben 3 slaapkamers, satelliet tv, en bijna allemaal zijn ze voorzien van een afwasmachine. Drie stacaravans zijn luxe lounge stacaravans.

Suncamp verhuurt drie mooie luxe stacaravans die ze SunLodges noemen. SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans en hebben extra brede en lange bedden. De grootste stacaravan is geschikt voor 8 personen en heeft 2 badkamers.

Happy Camp verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala: een stacaravan met twee slaapkamers en een grotere stacaravan met drie slaapkamers. Deze grote stacaravan is geschikt voor maximaal 7 personen.

Homair verhuurt drie verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala. De kleinste stacaravan is 22-27 m² en heeft 2 slaapkamers, de andere twee stacaravans zijn 29-32 m² en hebben 3 slaapkamers. Alle stacaravans hebben een overdekt terras.

Bij TUI kun je 4-kamer stacaravan Moda Plus van Adriatic Kamp huren. Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en is ongeveer 34 m². Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met douche, en een apart toilet. Buiten is een terras met zitje.

TUI verhuurt ook stacaravan M4 van Easy a Tent, deze stacaravan is ca. 24 m². De stacaravan heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.

Selectcamp verhuurt vier verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala. Stacaravan Comfort Select is een basic stacaravan, en de andere drie zijn luxe stacaravans.

Allcamps verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders. Je kunt kiezen uit wel 20 stacaravans. Van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Met luxe loungesets, tv, wifi, etc.

Go4Camp verhuurt zeven verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala, waarvan er twee nieuw zijn in 2018. Alle stacaravans hebben drie slaapkamers en de meeste zijn luxe stacaravans.

Luxe stacaravans

Zoek je een luxe stacaravan? Ruimere stacaravans met een lekkere loungebank of extra lange en brede bedden? Kijk dan bij de luxe stacaravans.