Allcamps

Heel veel aanbod

Allcamps verhuurt de stacaravans, bungalowtenten, safaritenten/lodgetenten en tourcaravans van veel verschillende aanbieders op Camping Bijela Uvala. Ze verhuren ook accommodaties van buitenlandse aanbieders. En je kunt een staanplaats op de camping reserveren.

Staanplaatsen

Bij Allcamps kun je een staanplaats reserveren. Je kunt kiezen uit Classic en Superior staanplaatsen. Ook kun je kiezen in welke zone je de staanplaats wilt.

Bungalowtenten

Je kunt kiezen uit de bungalowtenten van Albatross, Easy a Tent en Roan. De tent van Albatross is 28 m², de andere twee tenten zijn 25 m².

Safaritenten en Lodgetenten

De twee safaritenten zijn 37 m², staan op een houten vloer en hebben een overdekt terras. Een van de lodgetenten is ook 37 m², de andere twee lodgetenten zijn kleiner. Twee safaritenten zijn voorzien van eigen sanitair, en een van deze twee safaritenten heeft ook airco.

Stacaravans

Bij Allcamps heb je de keuze uit wel 22 stacaravans. Van basic tot luxe, 1 of 2 badkamers, 2 of 3 slaapkamers, etc. Met luxe loungesets, tv, wifi, etc. Ze verhuren ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Albatross en Gebetsroither. Kijk dus gerust even goed rond wat er allemaal is voordat je boekt.

Tourcaravan

Je kunt zelfs een tourcaravan boeken bij Allcamps. De tourcaravan is voorzien van een voortent. De tourcaravans zijn van Gebetsroither.

Overzicht Allcamps

  • 11 staanplaatsen
  • 22 stacaravans
  • 3 bungalowtenten
  • 4 safaritenten
  • 2 lodgetenten
  • 2 tourcaravans

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent, safaritent/lodgetent, of tourcaravan bij Allcamps.