Easy a tent

Bungalowtent, glamping en stacaravans

Easy a tent verhuurt veel verschillende accommodaties op camping Bijela Uvala. Van een bungalowtent, glamping tent met sanitair en airco, tot een luxe stacaravan voor 7 personen.

Bungalowtent

De bungalowtent van Easy a tent heeft drie slaapcabines en is standaard ingericht voor vijf personen, als je met zes personen komt dan zetten ze een extra bed in één van de slaapcabines. De tent heeft veel leefruimte. Er is een koelkast met vriesvak en een metalen opbergkast in de tent aanwezig. Verder zijn er stevige bedden, twee klapstoelen, vier kuipstoelen en twee ligbedden in de tent.

Glamping

Easy a tent verhuurt 3 verschillende safaritenten op camping Bijela Uvala. Alle safaritenten hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 personen. De kleinste safaritent heeft geen eigen sanitair en is 38 m². De andere twee safaritenten hebben wel sanitair en zijn 44 m². De meest luxe safaritent heeft behalve eigen sanitair ook airconditioning.

Stacaravans

Bij Easy a tent kun je kiezen uit 3 verschillende stacaravans. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, geschikt voor 5 tot 7 personen. Alle stacaravans hebben airco. Stacaravan Malta is de grootste stacaravan en heeft drie slaapkamers. Mobile home Holiday 4+1 heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Mobile home Holiday 6+1 is de grote broer van Mobile home Holiday 4+1, en is net wat ruimer opgezet zodat het geschikt is voor 7 personen.

Plattegrond

Op de website van Easy a tent staat een plattegrond van Camping Bijela Uvala. Op deze plattegrond kun je zien waar de bungalowtenten, safaritenten en stacaravans van Easy a tent zich precies op de camping bevinden.

Overzicht Easy a tent

  • Bungalowtent, 6 personen, 3 slaapcabines, geen sanitair, 29 m²
  • Safaritent L, 5 personen, geen sanitair, 2 slaapkamers, 38 m²
  • Safaritent XXL, 5 personen, met sanitair, 2 slaapkamers, 44 m²
  • Safaritent XXL + airco, 5 personen, met sanitair, 2 slaapkamers, 44 m²
  • Mobile home Holiday 4+1, 5 personen, 2 slaapkamers, airco, 24 m²
  • Mobile home Holiday 6+1, 7 personen, 3 slaapkamers, airco, 31 m²
  • Mobile home Malta, 6 personen, 3 slaapkamers, airco, 34 m²

Boeken

Boek een bungalowtent, safaritent of stacaravan bij Easy a tent.