Easy a tent

Bungalowtenten, glamping en stacaravans

Easy a tent verhuurt veel verschillende accommodaties op camping Bijela Uvala. Van een bungalowtent, glamping tent met sanitair en airco, tot een luxe stacaravan voor 7 personen.

Bungalowtenten

De bungalowtenten van Easy a tent hebben drie slaapcabines en zijn standaard ingericht voor vijf personen, als je met zes personen komt dan zetten ze een extra bed in één van de slaapcabines. De tenten hebben veel leefruimte. Er is een koelkast met vriesvak en een metalen opbergkast in de tent aanwezig. Verder zijn er stevige bedden, twee klapstoelen, vier kuipstoelen en twee ligbedden in de tent.

De bungalowtenten hebben beide een terras met tuinmeubilair en ligbedden. Bij de gewone bungalowtent staat er een partytent op het terras. Bungalowtent luxe staat in zijn geheel op een houten vloer, op het houten terras staat een grote parasol.

  • Bungalowtent, 6 personen, 3 slaapcabines, geen sanitair, 28 m²
  • Bungalowtent luxe, 6 personen, 3 slaapcabines, geen sanitair, 39 m²

Glamping

Easy a tent verhuurt vier verschillende safaritenten op Camping Bijela Uvala. Alle safaritenten hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. De twee kleinste safaritenten hebben geen eigen sanitair en zijn 37 m². De andere twee safaritenten hebben wel sanitair en zijn 43 m². De meest luxe safaritent heeft behalve eigen sanitair ook airconditioning.

  • Safaritent Relax, 6 personen, geen sanitair, 2 slaapkamers, 37 m²
  • Luxe Safaritent, 5 personen, geen sanitair, 2 slaapkamers, 37 m²
  • Luxe Safaritent Sanitair, 5 personen, met sanitair, 2 slaapkamers, 43 m²
  • Safaritent Sanitair + airco, 5 personen, met sanitair, 2 slaapkamers, 43 m²

Stacaravans

Bij Easy a tent kun je kiezen uit drie verschillende stacaravans. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, geschikt voor 5 tot 7 personen. Alle stacaravans hebben airco. Stacaravan Malta is de grootste stacaravan en heeft drie slaapkamers. Mobile home Holiday 4+1 heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Mobile home Holiday 6+1 is de grote broer van Mobile home Holiday 4+1, en is net wat ruimer opgezet zodat het geschikt is voor 7 personen.

  • Mobile home Holiday 4+1, 5 personen, 2 slaapkamers, airco, 40 m²
  • Mobile home Holiday 6+1, 7 personen, 3 slaapkamers, airco, 47 m²
  • Mobile home Malta, 6 personen, 3 slaapkamers, airco, 50 m²

Plattegrond

Op de website van Easy a tent staat een plattegrond van Camping Bijela Uvala. Op deze plattegrond kun je zien waar de bungalowtenten, safaritenten en stacaravans van Easy a tent zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een bungalowtent, safaritent of stacaravan bij Easy a tent.