Glamping

Verschillende organisaties verhuren mooie glamping tenten op camping Bijela Uvala. Mooie stijlvolle safaritenten en lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden.

Glamping tent boeken

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Roan verhuurt Lodgetent Holiday, deze luxe Lodgetent is nieuw in 2018, heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Buiten staat een heerlijke loungebank op de overdekte houten veranda en er is een barbecue aanwezig.

Bij TUI kun je de safaritenten van Easy a Tent boeken. De safaritenten hebben allemaal twee slaapkamers, en op de houten veranda staat een luxe loungeset. Safaritent XXL heeft een badkamer met douche, toilet en wasbak. Safaritent XXL Airco heeft behalve een badkamer ook airco.

Selectcamp verhuurt Glamptent Select. Deze is 25 m² en geschikt voor 6 personen. De Glamptent heeft een overdekt terras en staat op een houten vlonder. In de keuken staat een kooktoestel en een extra grote koelkast.

Allcamps verhuurt twee safaritenten en drie lodgetenten, deze tenten zijn van verschillende aanbieders. De safaritenten zijn 37 m², staan op een houten vloer en hebben een overdekt terras. Een van de lodgetenten is ook 37 m², de andere lodgetenten zijn kleiner.

Go4Camp verhuurt een mooie Lodgetent op Camping Bijela Uvala. De Lodgetent staat op een houten vloer, en heeft een overdekte veranda met een loungebank, luxe tuinset, en vier kuipstoelen. Er zijn 3 slaapkamers, en er zijn dekbedden en kussens aanwezig.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.