Glamping

Safaritent van Easy a TentVerschillende organisaties verhuren mooie glamping tenten op Camping Bijela Uvala. Mooie stijlvolle safaritenten en lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden.

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op Camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Bij Easy a tent heb je de keuze uit vier verschillende safaritenten. Alle safaritenten hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. De twee kleinste safaritenten hebben geen sanitair, de andere twee safaritenten hebben wel eigen sanitair. De meest luxe safaritent heeft behalve sanitair ook airconditioning.

Suncamp verhuurt drie verschillende safaritenten: één safaritent zonder sanitair en twee safaritenten met eigen sanitair. De safaritenten hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 personen.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit een Glamptent en een Safaritent. De Glamptent is 25 m² en is geschikt voor max. 6 personen. De Safaritent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De tenten staan op een houten vlonder en hebben een overdekt terras met tuinmeubilair.

Allcamps verhuurt twee safaritenten en drie lodgetenten, deze tenten zijn van verschillende aanbieders. De safaritenten zijn 37 m², staan op een houten vloer en hebben een overdekt terras. Een van de lodgetenten is ook 37 m², de andere lodgetenten zijn kleiner.

Bij Go4Holiday kun je kiezen uit vijf glamping-tenten zonder sanitair, en twee safaritenten met eigen sanitair. Alle glamping-tenten staan in zijn geheel op een houten vloer en hebben een half of geheel overdekt terras met tuinmeubilair.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.