Glamping

Safaritent van Easy a TentVerschillende organisaties verhuren mooie glamping tenten op Camping Bijela Uvala. Mooie stijlvolle safaritenten en lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden.

Bij onderstaande organisaties kun je een glamping verblijf huren op Camping Bijela Uvala. Per organisatie vind je een beknopte beschrijving van hun glamping aanbod.

Reisorganisaties

Bij Easy a tent heb je de keuze uit vijf verschillende safaritenten. De safaritenten hebben twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. De drie kleinste safaritenten hebben geen sanitair, de andere twee safaritenten hebben wel eigen sanitair. De meest luxe safaritent heeft behalve sanitair ook airconditioning.

Suncamp verhuurt zes verschillende safaritenten: vier safaritenten zonder sanitair en twee safaritenten met eigen sanitair. De safaritenten hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 5 of 6 personen. De safaritenten met eigen sanitair zijn 35 m², de meest luxe safaritent heeft ook airco.

Bij LuxCamp kun je kiezen uit vijf glamping-tenten zonder sanitair, en twee safaritenten met eigen sanitair. Alle glamping-tenten staan in zijn geheel op een houten vloer en hebben een half of geheel overdekt terras met tuinmeubilair. Sommige safaritenten hebben ook een barbecue. De meest luxe safaritent heeft behalve een eigen badkamer ook airconditioning.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit 6 verschillende lodgetenten/safaritenten. Alle tenten staan op een houten vlonder en hebben een overdekt terras met tuinmeubilair, soms ook met barbecue. De meest luxe safaritenten zijn verder nog voorzien van een eigen badkamer met douche & toilet. Er is ook een safaritent met airconditioning.

Allcamps verhuurt twee safaritenten en drie lodgetenten, deze tenten zijn van verschillende aanbieders. De safaritenten zijn 37 m², staan op een houten vloer en hebben een overdekt terras. Een van de lodgetenten is ook 37 m², de andere lodgetenten zijn kleiner.

Bungalowtent

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ingerichte bungalowtent, kijk dan bij Bungalowtenten.