Vacanceselect

Stacaravans, bungalowtenten en glamping

Bij Vacanceselect verhuren ze zeven stacaravans, een bungalowtent en twee glamping-tenten.

Stacaravans

Vacanceselect verhuurt 7 verschillende stacaravans op Camping Bijela Uvala. De stacaravans variëren van Basic tot Premium/Deluxe.

Luxe stacaravans

De meest luxe stacaravan is Stacaravan Privilege, deze is nieuw sinds 2022. Stacaravan Privilege heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en is geschikt voor 6 personen.

De Moda stacaravans zijn ook luxe stacaravans. Er is een Moda stacaravan met 2 slaapkamers en er zijn twee Moda stacaravans met 3 slaapkamers. Alle Moda stacaravans hebben airco, en in een van de stacaravans zit ook een vaatwasser.

Bungalowtent

De Bungalowtent is 25 m² en geschikt voor max. 6 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met een 2-persoonsbed, en de andere slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden. Het 6e bed kan in de woonkamer worden geplaatst. In de woonkamer is een eethoek, en in de keuken staat een koelkast en kooktoestel. Op het terras staat een tafel met tuinmeubilair en een parasol.

Glamping

Je kunt kiezen uit een Glamptent en een Safaritent. De Glamptent is 25 m² en is geschikt voor max. 6 personen. De tent staat op een houten vlonder en heeft een overdekt terras. In de keuken staat een extra grote koelkast en een kooktoestel.

De Safaritent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een stapelbed en een eenpersoonsbed. Buiten is een overdekt terras met tuinmeubilair.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent of glamping-tent bij Vacanceselect